Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 15.06.2011, 15:13   #843
tavatir
Usta Yiğido
 
tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.07.2007
Yaş: 53
Mesajlar: 2.728
Thanks: 149
1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Ya arkadaşlar 3-5 milyon euro lafları ağızdan kolay çıkıyor da sindirmesi o kadar kolay değil

5 milyon euro demek bugün 11,5 trilyon civarı ediyor

Bugün bizim tarihimizde en yüksek bonservis bedeli ve ödeme yaptığımız Grosicki 900 bin civarına maloldu. Bazı şeyleri ciddi ciddi yazarken düşünmek lazım. Sonuçta gerçek hayatta Football Manager oynanmıyor

Bir de şunu söyleyecem yüksek transfer bedeli ödenerek yapılan transferlere ben karşıyım. Yüksek bedelli transferler takımlarda uçuruma neden oluyor. Ayrıca yüksek bedelli transfer yapmak için kendi takımınızdaki oyuncuları da devamlı iyi fiyatlara satan bir kulüp olmalısınız. Yani bir nevi döngü olması lazım. Bunu Gençlerbirliği , Antep, Kayseri bir nebze yapabiliyor.

Bir başka sorun da her zaman yüksek para verilen bir oyuncudan beklenen verimi almanın zorluğu. Üstelik her para verilen oyuncu gelecek diye de bir kaide yok. Gelse bile oynayacak diye kaide yok. Fb'de Anelka, Guiza ; Gs'de Jo, Dos Santos ve bizde de Sergio, Nordin örnekleri yaşanmıştı daha önce benzer şekilde.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...