Tekil Mesaj Gösterimi
Yeni Stad Projesi Ayrıntıları
Alt 18.06.2011, 09:59   #415
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Yeni Stad Projesi Ayrıntıları

Arkadaşlar hiç akılda yokken ilk kez 33.000 haberini verdiğimde beni yalakalıkla falan suçlamışlardı ama Toki tarafından resmen ilan edildi. 25 Ağustos'ta ihale yapılacak. Neyse o konuşanlar zaten piyasada görünmüyorlar pek

Şimdi aldığım son duyumları paylaşacağım. Ve sizden isteğim konuyu hiçbir şekilde siyasete bulaştırmayalım. Şimdilik duyduğum bir iki konuyu söyleyeceğim sadece. Konu yapıcı ve güzel gelişirse diğer duyumlarımı da paylaşacağım.

Öncelikle ihaleye katılacak olan ve katılmayı düşünen , ihale şartnamesini alan ve alacak olan Mimarlık firmalarına ulaşmaya çalışıyorum ve Mimarlarla görüşüyorum.

Stadımızda koşu pisti olmayacağının müjdesini veriyorum. Bu hem Sivas tarafından hem de diğer taraftan istenen bir durum. Ayrıca koşu pisti ayrıca ihale edilip yapılıyor.

Kayseri ve Konya'da Toki ile işbirliği yapan Bahadır Kul isminin projeye girmesi ciddi bir ihtimal olarak görülüyor.

Projeyle ilgili stadyumda hiçbir yerden sahayı göremeyen yer kalmamasına önem verilecekmiş. Ölü nokta olmaması en büyük isteklerden. Önceki tecrübelerden yararlanacakmış.

Ayrıca projeyle ilgili Bülent Uygun'un daha önce çizdirdiği projelerle hiçbir ilgisi olmayacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas'ta yeni stad projesi ile ilgili çalışmalar yapılmış. Bu istekler göz önünde bulundurulacakmış.

Diğerlerini sonraya saklıyorum
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla