Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
Kesinlikle şahsım adına Bilicanın gelmesine karşıyım... Sebepleri pek çok... Artık İstanbul hayatına alışmış olan sevgili Bilica bulduğu tüm fırsatları buralarda değerlendirmek isteyecek ve artık futbol hayatının sonlarında teknik kadroyu sorunlar içine itecektir. Yoksa bizdeki gibi bir bilicayı kim istemez, kim hayır diyebilir ama ben zannetmiyorum. Ayrıca hocamızın önümüzdeki 5-6 yılın temelini attığını düşünürsek sezonluk değil ilerisi için futbolcu aldığını ayan beyan görürüz. Bilica aslında bize ilk önerildiği zamanı hatırlıyorum da hemen hemen aynı senaryolar vardı. Futbol hayatı bitik diyerek bir işadamı önermiş ve aşı tutmuştu. Ama o zaman Bilica 29 yaşında idi. Şimdi ise Fenerbahçede kadroya girememiş, resmi müsabakalarda forma giyememiş, oldukça fazla maç eksiği olan bir futbolcu çıkıyor karşımıza... Ayrıca ben Diallonun kalmasından yanayım. Çünkü dikine oynayabilen geriye düştüğümüz anlarda ileri çıkabilen ayrıca bilekleride sağlam bir oyuncu Diallo (bknz. Gaziantep maçı 7.hafta) Ligin son haftalarında düz koşulara başlayan ve durumu düzelen Diallo umarım hepimizi yanıltır. Tek sorun bu sene yapılacak Afrika kupası maçları.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|