Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
Alt 21.06.2011, 07:13   #17
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!

Bnece de Bilica gelsin. İlk geldiği zamanda tanımıyorduk, istemeyen çoktu, Avrupa görmüş bir futbolcu Sivas'ta oynamaz dedik ama o sene hepimizi ters köşe yaptı. Adamın kumaşı iyi, kalite var. Süreklilik var, futbol zekası var. Bakın Diallo ile kıyalamıyorum sadece Bilica'nın (+)'larını sayıyorum. Topa zamanında müdahele var, güçlü fizik var.

Ben kesinlikle gelmesinden yanayım. Haaa, şunu da unutmamak lazım o zamanlar Bülent Uygun faktörüde vardı. Adam ölüyü oynatıp yıldız yapıyordu. Bakalım Rıza hoca yapabilecek mi bunu?

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla