Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
Alt 21.06.2011, 20:01   #65
burakpaşa
Yiğido

burakpaşa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 burakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin kriterin çok para harcanması mı?

transfer edilen futbolcunun niteliği önemlidir. gidip aptalca para savurganlığı yapmaktansa, hedef kitle olarak sözleşmesi sona eren futbolcuları belirleyip bunlar arasından transfer yapmak son derece akıllıcadır. yönetimimiz en doğrusunu yapıyor. bazen bilmediğiniz/anlamadığınız konularda susarsanız daha erdemli hareket etmiş olursunuz.
nitelik olarak bi tane iyi transfer söylermisin... nerde işe yaramaz topçu var onları doldurdu yönetim. diğer takımlarla kendi takımımı kıyaslayacak olursak üzülerek söylüyorumki seneyede düşmemeye oynarız...

bilmediğimiz anlamadığımız konuları sen bize anlatırsan memnun olurum bu arada..

yönetim başarısızdır
evet başarısızdır transfer konusunda.ligde kalmayı hedefleyen bir politika izlenmektedir şu anda. kampa girilecek ama elle tutulur bi oyuncu transfer edilmiş değil. forvet yok, kanatlar eksik, defans desen allaha emanet,. böyle bi durumda yönetim kalklış kanada milli takımının kalecisini alıyor.. korcandan çok mu daha iyi bu kaleci.. hem söylermisiniz kanada futbolu nitelik olarak ne açıdadır.transfer yapılmadığı gibi eldeki oyuncularda elde tutulamamıştır. abdurrahman , murat, mehmet , kamanan, keita, sedat.unutmayalım arkadaslar sivasspor bu günlere geldiyse bu kadro sayesinde gelmiştir..
burakpaşa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakpaşa'a Teşekkür Ediyor...