Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Yeniden
Alt 24.06.2011, 23:37   #9
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1472 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor Yeniden

Aynen yukardaki kısa yoruma katılıyorum. Katılmamakda mümkün değil. Çünkü iş toplu halde yada çokça transfer yapmakta değil. Unutmayın dah devre arasında biz kaliteli sayılabilecek ve bol para ile zaten bu sezonun bir harcını koymuştuk. O zamanlar bize de demişlerdi. (Özellikle Gençlerbirliği, Buca, Konya Bursa taraftarları) Çok kaliteli transfer yaptılar diye. Daha sonra Özellikle Bursa ve Ankaragücü taraftarı bu takım ligin en iyi takımlarından biri oldu kesinlikle düşmez, önümüzdeki sezona yukarılara oynar diye. Ne çabuk unuttuk bu söylemleri.

Şimdi ise bir çok takım transfer yapıyor. Unutmayınki maddi anlamda onların yanına bile yaklaşamayacağımız ve yeni lige merhaba diyen takımlar hariç diğerlerinin transferleri hiçde o kadar abartılacak değiller. Gençlerbirliği Antalya İstanbul Belediye Manisa ortada zaten. Bizim geçen sezondan beri özellikle 2. devresinde dillendirdiğimiz zayıf halkalarımıza gördüğünüz gibi transferler yapıldı. Kaleye Borjanı, Sağ beke Kerimi Stopere Faty'yi tam kesinleşmese de sağ kanat bölgesine Cerny'yi aldık. Sadece en üstteki şekilde de katıldığım Forvete Eneramonun yanına bir transfer yapmamız lazım.

Peki neden bu kadar tedirginiz. Diğer takımlarımı kıskanıyoruz. Yada 2 senedir yaşadığımız travmalarmı bizi şizofrenliğe itiyor. Bazı arkadaşlar Bank Asyadan söz etmeye başladı bile... Ben bu sene özellikle Cerny transferi kesinleşsin ve hocamızın söylemi ile forvet hattındaki transferimizin gerçekleşmesinden sonra çok ümidim var... Çoğunuza katılmıyorum. Unutmayınki bizim bir kemik kadromuz var. Yani Navratil Hayrettin Erman, Kadir, Mehmet Nas, Eneramo, Grosicki bu takımın iskeletidir. Çoğu takımın bu tarz bir iskelet yapısı mevcut değil. Onlar düşünsünler bırakın. Biz bana göre doğru yoldayız. Ama gönül isterki şu son forvetimiz çok kaliteli olsun. Bakın bunu tartışalım. Atın artık üzerinizden kara bulutları...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...