Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.06.2011, 09:19   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Pfeil



Mehmet Yıldız, Eskişehirspor'a imzayı attı..

Sabah saatlerinde Eskişehir'e giden ve eski hocası Bülent Uygun'la görüşen Mehmet Yıldız, kırmızı siyahlı ekibe imzayı attı.

Tesisleri gezip futbolcularla tanışan, sağlık kontrolünden de geçirilen Yıldız, saat 14.00'te tesislerde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Başkan Halil Ünal'ın da katıldığı törende 1 senelik sözleşmeye imza atan Yıldız'ın, boş mukavele imzaladığı belirtildi.

Sivasspor'un başarılarında önemli bir pay sahibi olan Mehmet Yıldız, bir süre önce Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti.

Sivasspor.Com ailesi olarak Mehmet Yıldız'a bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diler,klübümüze vermiş olduğu emekleri için teşekkür ederiz. Yolun açık olsun kaptan!



Sivasspor.com
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...