Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİVASSPOR YENİ SEZONA HAZIRMI?
Alt 30.06.2011, 23:35   #9
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: SİVASSPOR YENİ SEZONA HAZIRMI?

Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerekir..Sivassporun bu yıl aldığı oyuncuların tamamı Rıza ÇALIMBAY tarafından transfer edilmiş oyuncular;artık Rıza Hocanın hiçbir mazereti de yok...Sivassporda un var,şeker var, yağ var;helva yapmak da hocaya düşüyor...Önce hayırlısıyla şu hazılık maçlarını bir görelim,hocanın kadrosunda kimleri oynatacağını;ilk 11 ve ilk 18 i bir görelim,oynanan futbolu ve sistemi bir görelim ondan sonra takım hakkında daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz..Ben yeni tarnsferlerden kaç tanesinin ilk 11 de kaç tanesinin ilk 18 de olacağını merak ediyorum..Hala da bu takımın çok iyi bir oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..Keşke G.Antep de oynayan Wagner ve Geçen yıl Trabzonsporda oynayan Jaja tipinde bir oyuncumuz olsa...En çok da Kıvanç'ın nasıl bir oyuncu olduğunu;sivassporda kadroya girip giremeyeceğini çok merak ediyorum..Eğer Alınırsa Attila nın sivasspora çok faydalı olacağını düşünüyorum...Rıza hocanın bu yıl nasıl bir sistemle oynayacağını da merak ediyorum...Hele şu hazırlık maçlarını bir görelim;bence sivasspor bu takıma ilk 11 de oynayack 2-3 oyuncu daha alır diye düşünüyorum..Yeni fedarasyon kadroda sınırsız yabancıya izin vereceği için sivasspora ona göre transfer yapacaktır diye düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...