Cevap: SİVASSPOR YENİ SEZONA HAZIRMI?
Bir kere şunu unutuyoruz: Bu takım özellikle yabancı transferlerinin büyük kısmını geçtiğimiz sezonun devre arasında yaptı...İkincisi takım içinde özellikle yerli oyuncular bazında tamamlanması gereken operasyon tamamlandı yani neşter vurularak bazı oyuncularla yollar ayrıldı...Üçüncüsü bu takım yaklaşık 3 yıldır sürekli bir kadro istikrarsızlığı ve değişimi yaşadı özellikle yabancılar konusunda ama devre arasında alınan yabancılar bu sezon duruyor hala yani bu ne demek aslında iskelet bir kadro var şu an sadece önemli eksik yerlere nokta transfer lazım...Benim tek üzüldüğüm ve eleştirdiğim nokta Rıza Hocanın sezon sonunda söylediği hedef ilk 5 olmalı açıklamasından U dönüşü yapması...Elbette gerçekçi olmak yükseklerden uçmamak lazım ancak artık Sivasspor nerdeyse 3 senedir yaşadığı alt sıra sendromunu atlatmalıdır ve bu da yüksek hedefler koyup ona en başta inanarak olur...Ben bu yıl Eneramo ve Grosickinin iyi bir sezon başı çalışmasıyla daha faydalı olacağı görüşündeyim Defansa gelen Faty defansı toparlayacaktır....Milan Cerny kaliteli bir kumaş ve bence iyi bir çıkışla takıma çok faydalı olacaktır...Şu an biizm için tek önemli mesele iyi bir SANTRAFOR...Bakın forvet veya hücum oyuncusu demiyorum SANTRAFOR....Kuzey Avrupa ülkelerine ve liglerine dikkat...