Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 03.07.2011, 22:27   #127
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin aday filan olamıyacagını zaten şu yazıyı yazdıgında herkes anlar kardeşim benim orda demek istedigim mecnun başkan istifa ederse( ki asla buna biz gerçek taraftarlar razı olmayız)sivasspora kim sahip çıkacak kim bu yükü omuzluyacak biraz kafayı çalıştırıp bunu düşünmenizi tavsiye ederim.siz ve sizin gibi düşünenleri asla taraftar olarak görmüyorum çünkü mecnun başkan demek sivasspor demektir mecnun başkanın olmadıgı bir sivasspor kendini amatör ligde bulur.şahsi kıcıgınız varsa ayrı aksi halde sizin sivassporu düşündügünüz filan yok.burda herkes fikrini elbet yazar ama bazı konularda daha hassas olmak daha akıllı düşünmek lazım.bu takım buralara gökten gelmedi.buralardaysak bu mecnun başkan ve ekibinin başarısıdır.kör olmanın anlamı yok.ben hep başkanımızı savunuıyorum kesinlikle bir ilgim ve alakam yok başkanı sadece sivasspor başkanı olarak tanıyorum o kadar.bir tanışlıgım yok yani:
Ben de seni taraftar olrak görmüyorum o halde..Nasıl olacak şimdi?
Sen ne kadar tanıyorsan,nasıl tanıyorsan ben de o kadar tanıyorum..
Kafanıza göre üyeler hakkında peşin hüküm vermeyi bırakın..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla