Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: En zor bekleyiş!
Alt 04.07.2011, 14:35   #8
RoKeT
Yiğido

89 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 RoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISI
Unglücklich Cevap: En zor bekleyiş!

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne şaçmalıyorsun sen lazmısın nesin nerden biliyon şikeyi asıl siz 8 puan avantajı yitirip şampiyonlugu kayıpetmenin acısını bizdenmi çıkaracaksınız.size şampiyonluk hayal artık.çünkü haketmiyor haksız şampiyon olmak istiyorsunuz ama yemezler.bursa oldu sivasta olacak kayseride olacak siz asla olamıyacaksınız.çünkü fitneyle fesatla iftirayla biyere varılmaz.
ben sivasliyim sivasspor luyum ama 4 büyüklerinde şike yaptiğina emini e sadece kendi aralarindada yapmiyolar ya anadolu takimlarida buna destek oluyo nasil g.antep bize çerme taktiysa zaten ligde kalmayi garantilemiş sivasspor da para aldiğini düşünüyorum bu olay şuursuzca ve adice bir olay olup şerefimizle 3. ligde oynasak' ta bu günlere gelmeseydik Fenerbahçe 4-3 maçtan sonra yapılan yorumlari herkezin suratina vurmak isterdim ama elimde değil..... fener maçi sonrasi sattik diye g..t yirtan taraftar guruplari şimdi destek mesajlari cekiyo yazik yazik .... hak yerini bulsun kim şike yaptiysa gereken yapilsin
RoKeT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla