Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kabus Devam Ediyor
Alt 07.07.2011, 09:13   #36
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kabus Devam Ediyor

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korcan'ın avukatı: "Korcan ile ilgili somut hiçbir delil yok. Telefon dinlemelerinde şikeyle ilgili tek bir sözcük yok."

Avukat Yücel Önder: "Tutuklananlar en az 6 ay
Bende bunu merak ediyordum. Korcanın şike delili nedir. Yönetimden birileri şike yaptı diyelim de bu sahaya nasıl yansıdı. Korcanın şike yaptığını ne ile delillendiriyorlar.. Mehmet yıldız serbest kaldığına göre sadece korcan mı sahada şike yaptı. Ne aldı ne kazandı çıkarı neydi ve bunların delili nedir. Değişmeyecek ve ispatlı delil varsa açıklasınlar... Herkes rahatlasın... Avukatın dediği gibi korcanla ilgili somut delil yoksa, Mehmet yıldızdan farkı ne? Yediği gol şike işareti kabul ediliyorsa, kurtardığı 2 pozisyonda teşvik kabul edilmeli. Sahada futbolun içinde olabilecek şeyler tutuklanma sebebi olamaz. Tekrar söylüyorum Sivasspor takımının maçta şike yaptığının söylenebilmesi için fenerbahçe ile yönetim arasındaki irtibatın ve yönetimle oyuncular arasındaki irtibatın ortaya konması lazım. Korcanla ilgili delil yoksa, başka oyuncuda olmadığına göre sahada şike var denilmesi şu aşamada doğru değil bence. Hayırlısı bakalım... :(
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ec58'a Teşekkür Ediyor...