Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek
Alt 07.07.2011, 10:03   #264
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor fenerbahçe maçında ermanın attığı gole sevindim diye yanımdaki sivaslı olup fenerbahçe formalarıyla maça gelen ********lerle yumruk yukruğa kavga ettik
protokol trübününde yönetimin başkanın gözleri önünde dışarıya çıkarıldım o gün çok kızmıştım
senelerdirki deplasmanını çilesini çektiğim takımın trübününden dışarıya atılmıştım
o gün bana özelden mesaj atanlar onlar kendilerini biliyor abi ne diyorsun dünyanın parasını kazandık diyen buyrun
şimdi o kazandığınız paranın 10 mislini verinde şu bize yakıştırılmaya çalışılan pisliği temizleyin
fenerbahçe,galatasaray ,beşiktaş bunlar futbolun kirli yüzleri anadolu kuluplerinide kullanır işleri biter bir kenara paçavra gibi atarlar aynı bizim durumumuza düştüğümüz gibi
trabzon,bursa bu takımlara yalakalık yaltakcılık yapmadığı için şampiyon oldular büyük takım oldular
tek hedefimiz vardı bizim yıllardırki sivasda sivasspor herkesin tuttuğu takım olsun yeni nesil gençler sivassporu tutsun bizim emeklerimizi bir maçda çaldılar
ben hala bu sitede yorumların arasında günahların takımı fenerbahçeyi ağızlarına alanları içime sindiremiyorum
bu nadide şehire bu nadide takıma bu lekeyi bu ******** kulup vurmuştur
biz dostlarımızı öyle hemen satmayız sonuna kadar mecnun başkanın arkasındayız ama yine tekrarlıyorum o günki yaptığı hataydı inşallah hatalarından ders çıkarmıştır
ani doğru tespitler bunlar, eminim çoook pişman olmuşlardır ama gidişat kötü deliller varsa düşeriz ve biterizzz...