Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TEMİZ"LİG" İstiyoruz
Alt 07.07.2011, 10:17   #267
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: TEMİZ"LİG" İstiyoruz

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korcan'ın avukatı: "Korcan ile ilgili somut hiçbir delil yok. Telefon dinlemelerinde şikeyle ilgili tek bir sözcük yok."

Avukat Yücel Önder: "Tutuklananlar en az 6 ay tutuklu kalacak"

Bu durumda Sivasspor olarak hızlı bir şekilde Bank Asya için hazırlık yapmalıyız. Bank Asya'ya düşme ihtimalini şu andan itibaren düşünmeliyiz. Olağanüstü kongre ile hızlı bir şekilde yeni bir yönetim kurulu seçilmeli.Mesela 4 Eylül Başkanı Ahmet Polat olabilir. Ya da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem. Bakan İsmet Yılmaz'ın büyük bir komisyon toplamasını ve yeni seçilecek yönetime öncülük yapmasını istiyorum.

Daha sonra çok büyük mali ve ekonomik yapılanma gerekiyor. Çünkü ekonomik anlamda çok zor durumda kalacağız. Sözleşmesi otomatik olarak iptal olacak olan oyuncularımız olabilir. Bunun haricinde para eden bazı oyuncuların satılması gerekebilir. Yabancı oyuncularımızın sayısını 4'e falan kadar düşürmemiz gerekecek. Çünkü Bank Asya'da 3 tanesini oynatabiliriz ancak.

kardeş neden her yorumunda olaylara felaket senaryosuyla yaklaşıyorsun? aldığım duyuma göre büyük ihtimal hiçbir takım küme düşürülmeyecek büyük ihitimal eksi puanla lige başlayacak..sizler bugünden biz buna razıyız derseniz hemen cezanızı keserler..bu arada unutmadan şikede adı geçen maçlarda ts nin maçları da var ve küme düşürülecekse onun da düşmesi gerekiyor ama tsyi kollayan bu zihniyet varken onu da dolayısyla hiç bi takımı küme düşüremezler buraya yazıyorum...