Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay iddialara yanıt verdi
Alt 07.07.2011, 11:44   #10
bulentt07
Yiğido
 
bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.05.2011
Mesajlar: 293
Thanks: 160
98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 512 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Çalımbay iddialara yanıt verdi

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bazıları kızıyor ama kimse kimsenin Sivassporluluğunu tartmaya kalkamaz. Olabilecek en kötü senaryoya hazır olunması için yazıyorum mesajımı. Yoksa tabiki takımımızın bu duruma düşmesini istemeyiz ama gidişat gerçekten kötü.

İşte daha önce yazdığım mesaj ;

Korcan'ın avukatı: "Korcan ile ilgili somut hiçbir delil yok. Telefon dinlemelerinde şikeyle ilgili tek bir sözcük yok."

Avukat Yücel Önder: "Tutuklananlar en az 6 ay tutuklu kalacak"

Bu durumda Sivasspor olarak hızlı bir şekilde Bank Asya için hazırlık yapmalıyız. Bank Asya'ya düşme ihtimalini şu andan itibaren düşünmeliyiz. Olağanüstü kongre ile hızlı bir şekilde yeni bir yönetim kurulu seçilmeli.Mesela 4 Eylül Başkanı Ahmet Polat olabilir. Ya da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem. Bakan İsmet Yılmaz'ın büyük bir komisyon toplamasını ve yeni seçilecek yönetime öncülük yapmasını istiyorum.

Daha sonra çok büyük mali ve ekonomik yapılanma gerekiyor. Çünkü ekonomik anlamda çok zor durumda kalacağız. Sözleşmelerinde küme düşme halinde sözleşme iptal olur şeklinde madde bulunan oyuncularımızın otomatik olarak sözleşmeleri iptal olur. Bunun haricinde para eden bazı oyuncuların satılması gerekebilir. Yabancı oyuncularımızın sayısını 4'e falan kadar düşürmemiz gerekecek. Çünkü Bank Asya'da 3 tanesini oynatabiliriz ancak. Süper Lig gelirlerinden bir kısmından mahrum kalabiliriz. Para cezaları falan da gelebilir. Şimdi büyük bir birleşme ile sıfırdan işe koyulmalıyız.

Süper Lig'de oyuncuların aldığı yıllık ücretler Bank Asya'dan 2-3 kat fazla olabiliyor. O nedenle maddi olarak sorunlar da yaşayabiliriz.

Eğer düşersek geri gelmemiz çok zor olacak. Ama en korkutucu yanı da tamamen bir darboğaza düşmek. İşte tamamen darboğaza düşmemek için herkes üstüne düşeni yapmalı.
Haklısın ben baskanımız tutuklanınca artık bank asya işine alıştırmaya basladım ben ufku geniş vizyon sahibi lider birini bekliyorum.bu baskanımızı satmak degil onun emegi on yıldır elleriyle tırnagıyla büyüttügü sivassporun yine ilce takımlarıyla sıradan bir hale gelmesine müsade etmemeliyiz.suanki yönetim bu kapasitede degil herkes biliyor baskanımızın adı yetiyordu tüm futbol camiası saygı duyuyordu.o olmadan yönetim yetmez bu takıma bu lige lidersiz olmaz.ben osman yıldırımı öneririm.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla