Aslında susmak ve sabırla sonuçları beklemek istiyorum ama düne kadar Mecnun başkanı baş tacı yapanlar bugün Mecnun başkana ve SİVASSPOR'a sahip çıkması gereken bazı kendini bilmezler Adaletten önce Mecnun başkanı ve SİVASSPOR'u ipe götürüyorlar yazıklar olsun. Sahip çıkalım beyler sahipppp... Mecnun başkan içeri atılsa başkanlığı bıraksa, SİVASSPOR ligden düşürülse lig temizlenecek herşey düzelecek mi HAYIIIIRRRRR.... Kendinize gelin ve herşeyi kötü haliyle kabullenmeyin. Ya susun yada iyi yönde haklı olduğumuzu haykırın. Sesimizi duyurun.
Alıntı:
Ahmet1658 Nickli Üyeden Alıntı
Sivas Fener'le 12 süper lig maçı oynamış.
Sezon SİVASSPOR- FENERBAHÇE
2005-2006/12.hafta 2 3
29.hafta 0 3
2006-2007/ 6.hafta 1 1
23.hafta 2 2
2007-2008/ 3.hafta 0 1
20.hafta 1 4
2008-2009/ 5.hafta 1 0
22.hafta 2 4
2009-2010/ 2.hafta 0 3
19.hafta 1 5
2010-2011/17.hafta 0 1
34.hafta 3 4
Görüleceği üzere Sivas'ın fenere karşı sadece bir galibiyeti ve iki beraberliği var . Fener sivası 3-0,4-2,5-1 lik sonuçlarla yenmiş. Bu maçlarda kasıt aranmamışta 3-4'lük maçta neden kasıt aranıyor?
Daha önce bu ülkede LİG BENİM-KUPA SENİN diye alenen tezahuratta bulunanlar hakkında ne yapılmış ? Adalaet adil ve herkes için olmalı Sivas ve Korcan suçsuz. Bunu zaman gösterecek ama bu kurumlar ve kişilerin uğradığı ve uğrayacağı zararı kimler ve nasıl telafi edecekler ?
|
Bu ne güzel bir örnektir. SİVASSPOR şampiyonluğa oynadığı 2 sezonda da gelsin SİVASSPOR'u F.Bahçe yensin, Fenerbahçe şampiyonluğa oynarken haydi haydi gelip yenecek (tabii elimizden gelenin en alasını yaparak yediğimiz 4 gole 3 golle cevap verdik, bazı hatalarımız olmasa ve maçta 2-3 dakika daha zaman kalsa belki 4. golü de atacaktık) Bunun akabinde bu maçta şike aranıyor (kaleciler her hata yaptıklarında şike mi yapmış oluyor, dünyanın en iyi kalecileri hatalı goller yiyor hep şike mi yapıyorlar sorarım size, oyuncular da her maçta mükemmel olacak diye bir kural yok kötü gününde olur hatalı olabilir) Gelelim şampiyonluğu kovaladığımız sezonda G.Saray'ın gelip de bizi burada 5-3 yendiği maça, maç öncesine dikkatinizi çekerim. Beşiktaş'ta birisi şampiyonluk İstanbul'dan dışarı çıkmaz dedi ve G.Saray geldi SİVASSPOR'u Sivas'ta 5-3 yendi o zaman Beşiktaş da şike yaptı. Bunu niye söylemiyorsunuz, söylemiyorlar????? Beyler sakın ha taraftar olarak Başkanımızın ve SİVASSPOR'umuzun ipe götürülmesini kabullenmeyin ve bize zarar verecek yorumlarda bulunmayın. Başkan da SİVASSPOR da temiz hem de tertemiz ben böyle biliyor böyle inanıyorum. Temiz olmayan LİG ise o da bu sene kirlenmedi senelerdir kirli bence şimdiye kadar temizlik yapılmadı da şimdi mi yapılacak veya yeni mi kirlendi? Yeni kirlendiyse de kirleten F.Bahçe-SİVASSPOR- Eskişehir değil sadece. Beşiktaş da Trabzon da ve diğer bir kaç takım da var. Ligden ihraç edilmiş bir Ankara Büyük Şehir Belediye nasıl lige döndürülüyor bu şike değil mi??? Detaylı araştırmak soruşturmak lazım. Burada federasyonu ve hatta Sayın Başbakınımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum.