Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kabus Devam Ediyor
Alt 08.07.2011, 10:08   #128
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kabus Devam Ediyor

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SANIRIM BIZIM BASKANI SEDAT PEKERIN OGLUNDAN DOLAYI ICERDE TUTUYORLAR ONLARLA BIR BAGLANTISINI DESIFRE ETMIS OLABILIRLER,

BASKANIN OLAYI BENCE ONLARDAN AYRI BIR OLAY BIZIM BASKAN UC BES KURUSA MAC VERECEK INSAN DEYIL ZATEN DUN ADLIYEDE SOYLEDI AZ KALDI GERCEKLER ACIGA CIKACAK DEDI.....
Aynı fikirdeyim. Bravo...

Arkadaşlar bu soruşturmanın çehresi basında olduğu gibi sadece şike soruşturması değildir. İşin içinde daha ciddi boyutlarda olaylar var. Biz taraftarların direkt olarak şike ilgisini çekiyor. Şike bana göre buzdağının görünen kısmı. Bakınız giresunsporla anılan kimler gözaltına alındıysa hepsi tutuklandı. Şike mike yoktur demiyorum, ama bana göre takipte öyleymiş gibi görünen yada dayandırılan bir konu. Yasadışı menajerlik ve bunun sınavınn kanundışı olarak ticaretinin yapıldığı iddiasıdır. Peker grubuyla benim bile ismim yan yana geçse bende tutukluydum. Demem o ki, bu işte başka birtakım mafya bağlantıları ve yasadışı ticari faaliyetler var, tutuklu yöneticiler bana göre şikeden ziyade bundan dolayı tutuklular.

Başka bir önemli konuda; bu ülkede artık eskisi gibi dokunulamayan insanlaradabir bir dokunulmaya başlandı. Bu bir korku imparatorluğu ve bana birşey olmaz baronlarının refüze edilmesi adına önemlidir. Bakınız spor yazarları ortalarda yok 1 haftadır, rıdvan nerede bilen varmı? veya hıncal erman ahmet çakar neden 1 haftdır form düşüklüğü yaşıyorlar anlayan varmı? Neymiş gizlilik var? ne gizliliği aziz yıldırımın habertürkün yayınladığı fotolar skandaldır zaten savcıda emniyet hakkında suç duyurusunda blundu. Emniyette ne oluyors hooop basında başlrım böyle yasağa. Uzun lafın kısası bir bit yeniği var ama neee?
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla