Cevap: Kabus Devam Ediyor
Bu güne kadar olan sike kapsamindaki gelismeler,Türkiye´yi mesgul etmis olarak gözüksede ben asil olacaklarin su ana kadar suskunlugunu bozmayan Aziz Yildirim´in konusmasi halinde Türkiye´de tüm dengelerin bozulacagini saniyorum.Eger o konusursa futbolda bir milad olur belkide süperligde takim kalmaz önümüzdeki sezon oyniyacak.Sayet ortada bir pislik varsa bu sadece FB ve Sivasspor´la sinirli oldugunu sanmiyorum.Aziz Yildirim su an icin susma hakkini kullaniyor ,baktiki hersey aleyhine isliyor,iste o an devreye girecek ve tüm gercekleri anlattiginda belkide Türkiye bunun altindan kalkamiyacak.Bir ATASÖZÜMÜZ derki,sessiz atin ciftesi yaman olurmus.Bekleyip görecegiz.Aziz Yildirim su anda beklemede ve üzerine oyun oynandigini basina aciklamis.Daha göreceklerimiz arkada gibi görülüyor,gidisat onu gösteriyor.Neden Türkiye Aziz Yildirim´in sorusturmasina odaklandi,sanki canli maca baglanmis gibi emniyet´in önünden kanallar saatlerce yayin yaptilar.Cünki onlarda biliyorki Aziz Yildirim yanarsa bu yolda baskalarinida birlikte yakar.
|