Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 08.07.2011, 16:04   #337
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

1960 lı yılların sonu;türkiye savaşın yaralarını sarmaya başlamış sanayi ve şehirleşme anlamında yeni oluşumlara açılacakken,sivas şehrinin ise bu doğrultuda pilot bir il olması işten bile değilken (o dönemde kayserili tüccarlar sivasta iş yapmak için adeta birbiriyle yarışıyorlardı).aniden acı bir durumun tam içinde kendini bulmuş ve kayseri olaylarında canlarını kaybetmiştir.bu durum sivası hüseyin yıldırımın tabiriyle 40 yıl geriye götürmüştür.yaklaşık on yıl kadar sonra (hangi akla bilinmez!)dönemin başbakanı süleyman demirele miting meydanında küfür edilmiş ve demirel sivasa yapılacak olan yatırımları başka illere kaydırmış adeta cezalandırmıştır.gene yaklaşık bi on yıl geçmiş bu defada pis kokuları her taraftan bugün bile duyulan otel yangını hadisesi sivasın üstüne bir kara gömlek misali giydirilmiştir.(yeni ortaya çıkan gelişmelere bakınız ;olayda bugün yaşamayan pkklıların provakatörlük yaptığı,bazı sözüm ona askerlerin oteli ateşe verdiği iddalarını ortaya çıkarmak için 20 yıl neden beklendi bil bilebilirsen...)detayına girmeyelim mevzu derin.ve bugün siyasi noktada sivasımın hiç bir destek alamadığı bugünlerde sivas şehrine gene kara bir gömlek biçildi ve giydirilmeye hazılanıyor.
şuana kadar bekledim acaba ne çıakcak diye. ancak mecnun başkanın 'maç satan karısınıda satar,ben öyle bir ********lik yapmadım demesinden sonra suskunluğumu bozuyor ve sizlere sesleniyorum ;hem sivastaki hem istanbuldaki ey taraftar grupları sivil toplum örgütleri vakıflar dernekler hadi hareketlenin en kısa zamanda yürüyelim hem istanbulda hem sivasta .işi gücü bırakalım hepimiz toplanalım sesimizi tüm türkiye duysun.maç satan adam böyle demez arkadaşlar.bu sivas düşerse bu defa şehrimiz 80 yılmı geriye gider bilemiyorum,elimizde bir tek sivasspor kaldı haydi şimdi ona destek olma zamanı.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla