BU OPERASYON BAŞLADIĞINDAN BERİ sadece başkanımızın bir ifadesini duymak istemiştim onun konuşmasına göre vicdanımı dinliyeceğim dedim delil diye medyaya servisedilen karelere asla inanmadım inanmıyorum da başkanın açıklamaları benim için kafi

medyanının futboldaki tüm pislikleri SİVASSPOR ve FB forması üzerinden temizleme çabaları insanın canını sıkıyor medyanın nasıl bir YAVŞAK olduğunu bildiğim için çokda takmıyorum yıllarca asla kabullenmediğimiz biryangın görüntüsünü ısıtıp ısıtıp önümüze koyanlar asıl suçluları arastıracaklarına sadece görüntüyle şehrimize insanlarına küfreden ettiren medya şimdide ellerindeki haksız şekilde servis edilen karelere dayanıp sivassporumuzu şikeci ilan etmeye kamuoyunu buna ikna etmeye vede en ağır cezanın kesilmesini istemektedirler

dün 1 röportaj yapmak için sivasspor tesislerinde nöbet tutanlar şimdi o tesisleri silahla birlikte terör çete yuvası gibi lanse etmeye çalışıyorlar herkesde biliyorki eğer geniş kapsamllı bir soruşturma yapılsa ligde kimse kalmaz bu fb yi aziz yıldırımı ve dost olduğu kişileri spor dünyasından silme operasyonudur 44 yıllık şerefli şanlı tarihimizde uğruna canlar verdiğimiz gönül verdiğimiz takımımızın adı hiçbir adiliğin yanında yer almamıştır bildiğim 25 yıldan fazladır klübümüzün sahası kapatılmamıştır kimsenin burnu kanamamış hiçbir takımın otobüsü taşlanmamış hiçbir rakip yöneticiye fiili saldırı olmamış tffye sskya borç takılmamış hakemler dövülmemiş onca sezon özelliklede son 2 yıldır hakemlerin ısrarla sivassporu dü
şürmek için özel çaba sarfettiği halde şampiyonluklarımız resmen elimizden alındığı halde hiçbir taşkınlık yapılmamıştır durum böyle olduğu halde sahada sivassporu düşüremeyenler masa başı oyunlarıyla takımımızı düşürmeye çalışmaktadırlar bunun içinde enzor zamanda sivasspora sahip çıkan MECNUN BAŞKANI mesnetsiz suçlayıp medya aracılıyla yargısız infaz yapılmaya çalışılmıştır amaç sivassporu sahipsiz bırakıp bölüp dağıtmaktır şimdiden akbabalar üstümüze çullanıp etimizi yemek için yere düşmemizi bekliyorlar ağızlarının suyu akıyor

başkanın ifadesine inanıyor güveniyorum yıllarca şikenin danıskasını yapanlar adı geçen son maçı tekrar izlesinler ve pis ellerini kahrolası dllerini takımdandan başkandanda çeksinler güneş balçıkla sıvanmaz sivasspor kimsenin deneme tahtası olmayacaktır futbolda ne kadar yeni kurallar varsa hepsini sivasspor üzerindemi uygulayacaklar geçmişte uefaya direkt katıldığımız halde 4.yapan zihniyete ses çıkartmayanlar şimdide sivasspora dil uzatmasınlar dillerini biyerlerine elbet sokacağız merak etmesinler

SİVASSPORA dil uzatanların nasıl adi karaktersiz milletler olduğunu çok iyi biliyoruz YİĞİDO düşmeyle yıkılmaz SİVASSPOR umuzu MECNUN başkanı lekelemeye kimsenin gücü yetmez şike belgesi arayanlar şikecilerin yuvasında arasınlar.