Tekil Mesaj Gösterimi
TFF den açıklama
Alt 11.07.2011, 18:40   #1
berduh
Yiğido
 
berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 17.01.2006
Yaş: 50
Mesajlar: 255
Thanks: 453
107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart TFF den açıklama

İşte TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamasından satır başları



3 Temmuz tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tarafımızdan da dikkatle takip edilmektedir. Kulüp başkanları ile yapılan toplantının ardından alınan kararları açıklıyorz.

TFF'nin elinde herangi bir belge bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işleme başlanmamaktadır. Bu konudaki işlemler yasal sürecin ardından yapılacaktır. Elimizde belge olmadan karar veremeyiz. Bu nedenle iddianameyi bekleyeceğiz. En doğru kararı vermeye çalışacağız. Aldığımız karar kamaoyundan pek çok kişinin hoşuna gitmeyecektir. Bu süreçte UEFA ve FİFA ile temas içinde olacağız. Lig belirtildiği gibi 5 Ağustos tarihinde başlayacaktır. Süper Kupa 31 Temmuz'da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacaktr.

Türk futbolu tarihinde olmadığı kadar zor zamanlar geçiriyor. Kararlarımızı UEFA ve FİFA ile doğru orantılı alacağız. Delilleri bekliyoruz, buna göre karar vereceğiz. İçinde bulunulan durumdan en az zararla nasıl çıkarız bunu düşünüyoruz


Bu Galiba Ligin şuandaki haliyle ve 18 takımla başlayacağını gösteriyor.MDİ TAM BİRLİK ZAMANI. ŞİMDİ SÜPER LİGİN TOZUNU ATMA ZAMANI. ŞİMDİ RIZA HOCA VE TAKIMIMIZIN SONUNA KADAR ARKALARINDA DURMA ZAMANI.
__________________
ölene dek sadece KIRMIZI - BEYAZ
berduh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı berduh'a Teşekkür Ediyor...