Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: FİKRET EFENDİ; F.B. ESKİ AŞKIM DİYORDuN!!!!
Alt 12.07.2011, 12:33   #119
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: FİKRET EFENDİ; F.B. ESKİ AŞKIM DİYORDuN!!!!

Alıntı:
PRIMERA_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başlıktaki yazı için o dönemde eleştiride bulunmuştum ve admin tarafından hack lendim.Bu takıma gerçek yiğidolar lazım, sen ve senin gibi eski aşklarını unutamayanlar değil....Senin basın sözcüsü olduğun dönemde tüm ülke Sivasspordan nefret eder oldu....Bize safkan yiğido lazım sonradan olma değil....
Kulübün genel kurula gitmesini isteyecek son kişi olmalısın.......

Eğer yönetimde olsaydın, söylemlerin yüzünden Sivassporumuzun sonu olacaktı, Allahtan yoksunda böyle bir riskten kurtulduk.......

SEN ESKİ AŞKINA DÖN, NE DE OLSA ŞuAN BAŞKAN ARIYORLAR.......

sİVASLIYIM DİYEN BİRİ İÇİN BÖYLE BİR YAZI İÇİN GERÇEK YİĞİDOLARDAN ÖZÜR DİLERİM... AMA BÖYLELERİDE VAR

Doğru be! Birde işin o yönü vardı. Dediğin gibi Allah'dan bu dönemde fikret efendi yokta.ortalık daha fazla karkışmıyor.
Eğer olsaydı yeminle söylüyorum,şu anda Sivasspor fenerden daha çok gündeme gelir ve herkes bize diş bilerdi.
Anadolunun bağrından çııkan ve şampiyonluğa oynayan Sivasspor'u bile insanlara gıcık eden bu adamdan! ne hayır beklenir.
Mecnun Başkana tam destek,fikret gibilere yşazıklar olsun
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla