Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 20.07.2011, 16:35   #453
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

artık bu işin suyu çıkmıştır.futbolu temizlemek adına yapılanlar hak,hukuk,adalet,vicdan kavramlarından haberdar olmayan geçmişte ne tür pisliklere bulaşmış kulüp ve bazı şahısların asalım keselim kampanyasına dönüşmüştür.medyadaki ikiyüzlülük,eyyamcılık,suçu sabit olmadan şahısları ve kulüpleri dar ağacına çekmesi resmen mide bulandırıcı hale gelmiştir.ben bu yaşananları şöyle yorumluyorum.yapılan konuşmalara,görüşmelere,atılan her adıma kötü niyetle bakılmıştır.hüsniniyetle bakılmış ve değerlendirilmiş olsaydı sivassporun bu olaylarda adı bile geçmezdi.hatalı gol yiyen ilk kaleci korcanmış gibi şike yaptın demek,topa vuramayan futbolcumuza bu suçu yapıştırmak aklı başında olan herkesi aptal yerine koymaktır.art niyetle ve kötü gözle bakılmış öyle görülmüştür.allah ın adaleti tecelli edecektir.suça karışanlar cezasını çeksin ama suçsuz yere içeri atılan karalama kampanyasına maruz kalanlara allah sabır versin.şeriatın kestiği parmak acımazmış fakat yapılanlardan böyle olmadığı bariz ortadadır.karar vermekle yükümlü olanları adaletten ayrılmamaya davet ediyorum.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla