TFF 15 AĞUSTOSTA KARARI AÇIKLAYACAKMIŞ o tarihe kadar 9 doğuracağımız kesin inşallah kararlar adil olur kamu vicdanını sızlatmaz bu olayda en mağdur takım sivasspor bizi ilgilendirmiyen bi yarıştan sebeb sivasspor suçlanıyor adamlar pastanın kaymağını yiyorlar fb yi yenemiyor sivassporda yenemeyince yok neden hatalı yedin yok niye auta attın yok niye yemek verdin diye sudan sebeble sivassporu bu işlere bulaştırıyorlar mademki bu işlere bulaşıldı toptan temizlik şart oldu yaw senin milli takımın şike yapmış senin tff yapmış hakemlerin yapmış onlardan kimse yok içerde ilginç mademki bu kanun 20 yıl geriye gidiyor alın size suç duyurusu delil yoktu belge yoktu diye bahanede yok* diyarbakır-altay maçında polis altaylı oyuncuları coplıyor soyunma odasına gaz sıkıyor yayıncı kuruluşun kamerası karartılıyor emniyet müdürü 3 puanı bırakın gidin yoksa can güvenliğinizi sağlayamayız diyor sahada tas sopa demir cubuk şişe vs hersey yağıyor diyarbakır şampiyon oluyor *ordu-eskişehir bank asya ya çıkma maçı yapıyor deplasmanda eskişehir 2-0 galip dak 85 ordulu taraftar bıçakla hakemi kovalıyor adam canını zor kurtarıyor maç tatil ediliyor 1 aysonra tekrar oynatılıyor ordu 3-1 kazanıp çıkıyor tüm bunlar türkiyenin gözleri önünde oluyor şimdi temiz futbol diye biyerlerini yırtan o çocukları ozamanlar ses çıkartmadı şimdi yargılanmadan insanlar kendini savunmadan düşürün bunları diye yaygara kopa<rtıyorlar bakalım bu saydığım maçlardaki rezilliklere ne yapacaklar diğerlerini saymıyorum bile manisa -rize akçaabat -rize antep-sivas saymıyorum bile haluk ulusoya dokunabileceklermi?çok merak ediyorum ogün bu kararları alan tff disiplin komisyonunada güvenmiyorum.