28.07.2011, 08:05
|
|
|
Usta Yiğido
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
|
Küçükkılıç'tan Yiğidolara…
Sivasspor'a en zor dönemlerde 2 yıl Başkanlık yapan Yahya Küçükkılıç, yine yapacağını yaparak sıkıntılı süreçte hem Başkan Mecnun Otyakmaz'a,hemde kulübe sahip çıktı.
İşte, Yahya Küçükkılıç'ın bütün Yiğidolara hitaben kaleme aldığı duygusal mektup;
“Yıllar önce;
Osman Seçilmiş, ben ve başkanın İstanbul Kalyon oteldeki ilk Sivasspor tanışması geldi aklıma.
Zorda olsa izin aldım başkanı görmek için ve Metris'te göz göze geldiğimizde duygulanmıştım tutamadım kendimi.
Ama o her zamanki gibiydi, vakurdu, dikti, yakışan gibiydi.
Hep saygılıydı, hep mütevaziydi, hep hoşgörülüydü, şimdide öyleydi.
Hiç kimsenin bilmediği gibi o da bilmiyordu ne olup bittiğini.
“Maç satan karısını satar” diyen başkana sen maç sattın mı diyorlardı?
“Abi biz bu senaryonun hiçbir parçası içerisinde olmadık. Bize inanın, Sivaslı inansın, herkes inansın, asla bir yanlışlık yapmadık” diyordu başkan.
Yara aldık, leke ve çamur attılar üzerimize, ama bu yara geçecek, bu leke temizlenecek, inancımız öyle.
Birlik ve beraberlik, dayanışma destek ve inancımızla çıkacağız bu badireden.
Bu arada yara aldı diye, zayıf durumdaki aslana, saldırmak, incitmek, üzmek, dedikodu üretmek, belden aşağıya vurmak hiçbir Sivaslıya yakışmaz inancındayım.
“Ne taş duvarlar arasında kalmak beni üzer. Ne de dışarı çıkmak sevindirir beni. Bu yüzden Sivasspor'a gelecek en küçük bir zarar olsa bile “BEN O ZAMAN ÖLÜRÜM” diyen başkandan selam getirdim sizlerle.
İnanın, emin olun atlatacağız bu günleri hep beraber…
Yahya Küçükkılıç.
Hürdoğan.
|
|
|