Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Belgeler Federasyon'da!
Alt 04.08.2011, 11:23   #53
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Belgeler Federasyon'da!

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Soruşturmanın gizliliği ile ilgili olarak burada bile yorum yaparken dikkat etmemiz gerekiyor aslında. İnternete düşen ifade belgelerinin gerçek olduğunu varsayarsak emniyet çok kapsamlı bir çalışma yapmış gibi görünüyor. Ama bizzat delil teşkil eder mi bilemem. Eğer bu ifadeler doğruysa Ahmet Çelebi'nin çok giriftli bir ilişki ağı var gibi görünüyor. Umarım Sivasspor camiasını temsil eden kimse pisliğe bulaşmamıştır.
umarım mecnun başkan'ın arkadaşı olmak dışında sivas'la hiçbir alakası olmayan birkişi yüzünden başımız yanmaz. ortada ahmet çelebi ve birkaç kişi daha var hem bariz fenerli olup hem sivasspor yönetimi ile içli dışlı olan. senin de bahsettiğin gibi bizim başımıza bariz deliller değil de bu girift ilişkiler ağı sıkıntı yaratacak gibi. ben en başından beri bariz bir şike olmadığını asıl sıkıntının birbirine geçmiş, kanka modundaki yönetimler olduğunu düşünüyordum. zaten savcılar da dikkat ederseniz 'organize örgüt'ten iddianame hazırlıyorlar. bu durumda kulübün değil de kişilerin ceza alması sanki daha mantıklı gibi. hayırlısı bakalım. umarım şikeye kulübümüz bulaşmamıştır. en başından beri bulaşmamış olduğuna inanıyorum, ancak eğer hakkaten şike yaptı ise sivasspor kulübü, adalet yerini bulsun ve isterse bir 38 yıl daha bekleyelim ama düşelim! bu durumda da akılsız başın cezasını ayaklar çeker deyip hakkımız olana razı oluruz.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla