Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi
Alt 05.08.2011, 01:13   #10
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya? Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim.
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. Lütfen beni yanlış anlamayın

Kardeşim belliki sen öğretmensin. Yani öğretensin. Fakat,Muhsin Yazıcıoğlu gibi isimlerin yaşaması,yaşatılması gerektiğini bilmiyorsan sana söyleyecek sözüm yok. Bana cevap ver bakalım Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir değer Türkye'de kaç tane var? Ayrıca,böyle bir liderin adı Sivas'ta önemli yerlere verilmeyecekte nerede verilecek?
Muhsin Yazıcıoğlu'nuda sevdiğine inanımıyorum bari böyle deme
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla