Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Stadimizin Adi ?
Alt 06.08.2011, 12:46   #172
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Stadimizin Adi ?

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ben ideolojik duruş olarak örnek verdim. muhsin yazıcıoğlu toplumun belli kesimini temsil eden bir isimse bu toplumun bir de öteki kesimi var değil mi? haksız mıyım?

ayrıca muhsin yazıcıoğlu bu şehre çok şey verdi demişsin. şahsen benim gördüğüm bu şehre maddi olarak zerre katkısı olmamış bir insandır. ha belki yetkisi filan olsa katkıda bulunurdu. ama olmadı, yapamadı, sivas'a hiçbir katkıda bulunmadı. var mı sivas'a muhsin yazıcıoğlu tarafından kazandırıldı diyebileceğimiz bir eser?

ayrıca rahmetliden sonra sivas'ın resmen başına bela olan bir belediye olayı var ki, orayı da hiç sorma!!!! millet koşar adım gelişiyor, sivas üç yıldır yatıyor!!!
öncelikle muhsin yazıcıoglunu siyasi olarak bir kesimin savunucusu olarak görmek körlüktür.o sivaslı sevdalısı bir insandı kapısına gidipte boş dönen bir sivaslı olmamıştır.ikincisi burda deniz gezmişlerden bahsetmenin anlamı yok.siyasi bir form a girip kim ne yazıyorsa yazabilir burda toplumun her kesiminin bulundugu bir site sivri çıkışlar yapmanın kimseye faydası olmuyacagı gibi zaten birlik olmamız gereken bir zamanda ayrılmanın anlamıda yok.m yazıcıoglu ismi kesinlikle burda siyasi olarak degil sivaslı devlet adamı olarak kullanılıyor karıştırmıyalım.ayrıca kimseyide rahatsız etmesi düşünülemez.aksi halde bu kadar çok gündeme getirilmezdi.belediyeden bahsedilmiş bu şehri yıllarca idare edenler sivasa ne kadar hizmet ettiki bu belediyeyi begenmiyoruz adamlar eksik kalan yarım kalan tüm projeleri teker teker bitiriyor asli görevini yapmıya çalışıyor ha yetermi dersen bence yetmez daha çok hizmet yapmalı bu misyona yakışanı yapmalı bu belediye.begenmiyen bidahaki seçim oy vermez iyisini seçer kimse kimsenin başına bela filan olmaz.sonuçta demokrasi budur çogunlugun seçtigi iş başına gelir.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...