Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor 4 - FK Rad Belgrad 1
Alt 07.08.2011, 23:30   #33
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1116 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor 4 - FK Rad Belgrad 1

maçta en çok kıvanç ve murat göze çarpan ve beğendiğim isimler oldu..ben olsam defansta faty diallo veya faty muratla oynarım, zira navratil gerçekten birebirlerde çok ağır kalıyor ama tabi boy nedeniyle hava toplarında iyi...kıvanç inanılmaz enerjik ve çok basıyor ön liberoda kesinlikle sıkıntımız olmaz..grosicki dünkü maçta geçen sezon fazla yapmadığı geriye gelip sol beke yardım etme ve geriden top alma olaylarını bu maçta epey yaptı.. eğer ligde de böyle devam ederse gerçekten bu sezon daha faydalı olur...eneramo kesinlikle tek forvet değil de çift forvet oynarsa daha faydalı olur, geçen sezonki kilolarını epey vermiş daha atletik bir yapı kazanmış...cihan yılmaz bu kafayla giderse yedek kulubesinde çok oturur, hala artsilik ve hareket peşinde hala çok uygun pozisyonlarda atılacak pasları atmıyor...kadirin yeri tartışılmaz banko...mehmet nas 2.yarı girdi ve mükemmel oynadı kıvanç ya da mehmet nas epey bir yarışır kadirin partneri olmak için..kaleci atilla dünkü maçta bana fazla iyi izlenim vermedi...borjan yan toplarda rahat alacağı topları yumrukluyor istese rahat alır..erman bu sezon yine banko oynar zira rıza hoca 4-2-3-1 sistemini devam ettirecek gibi duruyor...milan cerny iyileşince tahminim ileri orta üçlü solda grosicki ortada erman ve sağda milan cerny olur...sonrdan oyuna giren ve sağ bek oynayan muhammet ali de bence şans bulursa ziya gibi takıma girebilir zira sağ bekte uğur yine bildiğimiz gibi..kerimin iyileşip oraya acil monte edilmesi lazım...rıza hoca suarezi yine sağ açık gibi kullanıyor oysa eneramoyla yan yana çift santrafor oynasalar çok iyi olur, sağ açık oynadığı için çabuk yoruluyor..almanya 3.lignden gelen cihan da fena değil ilerisi için faydalı olabilir şans bulursa da oynar...diallo uzun süreli sakatlığın verdiği durumla biraz temkinli oynadı ama her zamanki gibi soğukkanlı ve basit oynadı..sandroyu hem fizik hem de istek olarak çok iyi gördüm bu sezon ilk onbirde sık sık görev alır diye düşünüyorum....

son olarak aldığım bir duyumu paylaşayım: kaç hazırlık maçı oynandı tomas rada nerdeyse ortalarda yok hatta bu son maçta maç kadrosunda bile değildi..sanırım radanın gödnerilme ihitimali var...gönderildiği anda yabancı bir golcü alınacak, görüşülen ve yabancı kontenjanı biter bitmez harekete geçilecek oyuncular var...tabi bu biraz da şike davasının sonucuna bağlı...ama rada gitmese bile rıza hocadan fazla şans bulacağa benzemiyor...rıza hoca son açıklamasında kontenjan açılırsa yabancı oyuncu alabilirz, gönderilecek olan olabilir diye imalı bir mesaj da verdi zaten...