Cevap: Gençlerbirliği 0 Sivasspor 0
Takımımızın en önemli sorununun forvet,özelde de Eneramo'nun formsuzluğu olduğunu Belgrad maçından sonra da yazmıştım. Eğer transfer yapılmayacaksa , R.Pedriel Suarez pivot santrfor oynasın, Cihan Özkara veya Eneramo ikinci forvet( gezgin) oynasınlar. Pedriel'i bu takım kanatlarda harcıyor. Ortada ileri uçta son adam oynamalıdır. Pedriel ve Eneramonun mevki değişimi ile Eneramo da markajdan kurtulur, belki daha verimli olur. Mersin maçında bu denenebilir.
-Erman Kılıç'ı şayet sakatlığı yoksa oyundan çıkarmamalıydı. Oyun sıkıştığı dönemde takımın ihtiyacıydı. Kilidi açacak oyuncuydu.
-Kamil maça nedense kötü başladı ve toparlayamadı.
-Tum'a Sivassporumuzun eski oyuncusu olması dolayısıyla Murat Akça'ya attığı dirsek hiç yakışmadı.
-Belgrad maçında iki ön liberoyla (Kadir + Kıvanç (M.Nas)) oynayıp,4-1 kazanınca,skor Rıza hoca'yı yanıltmış olacak,bu maç Kadir'i tek bırakınca o da yükü kaldıramadı, az kalsın kırmızı görecekti. Hocalar neden tutan takımı bozar ve macera ararlar anlamıyorum. Tek liberoyla olmuyor. İyi bir takım karşıda olsa,ilk 15 dakka durum 0-3 olurdu. Orta sahayı güle oynaya geçtiler.
- Kalecimizi kritik müdahaleleriyle ben beğendim.
- Takımımız maça çok iyi motive olarak başlayamadı,laubali topuk pasları falan. Sonra da toparlayamadılar. 10 kişi kalan rakip kapanınca da oyun kilitlendi.
Özetle, takımımızın önce şu santrfor işini yoluna koyması lazım. Bu sıkıntı takım oyununu oturtamamamızın da baş sebebi. Her mevki asgari düzeyde işleyecek ki makine tıkır tıkır çalışsın.Bir yerde arıza varsa makine de çalışmıyor doğal olarak.
|