Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Artık bizim taraftarı çözdüm ben.. Spor taraftarlığı yapmıyorlar.. Skor taraftarlığı yapıyorlar.. Akıl almaz eleştiriler. Akıl almaz yorumlar.. Kadrondaki oyuncuların yüzde 40'ı sakat.. Turnuvada en diri ve en mücadeleci takım sensin.. Üçüncü bölgedeki final paslarında ve daha dikkatli olursak ve ceza alanı içinde ve içerisinde kaleyi ezberine alan bir santrafor transfer edersek, sakatlarda takıma geri dönerse ben iddaa ediyorum bu takım ilk sekiz'in içinde olur.. Herkesin görüşüne saygılıyım ama yine söylüyorum bu takım için burada felaket senaryoları yazan arkadaşlar yanılacaklardır.. Örnek vereyim bir arkadaşımız diyor ki ; M.Ali Atan birinci lig oyuncusu değil, diğer arkadaş diyor ki ; M.Ali Atan gibi orta yapmasını bilen bir ikinci adam yok takımımızda.. Ya biz hep uçlardayız.. Ortasını bulacak eleştiri ve yorumları yapamıyoruz.. Neden, çünkü kimi arkadaşlarımız 16-17 yaşlarında biz kendilerinin yaşı kadar yıllardır takip ediyoruz futbolu sivasspor'u.. Kimi arkadaşlarda ya ayda yılda bir maça giden, yada tv'den takip eden çıplak gözle izlediği maç sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen arkadaşlar.. Onun için eleştirilerimizde ve yorumlarımızda bir satndartı yakalayamıyoruz.. Onun için diyorum ki; bekleyelim ve görelim.. Zaman herşeyin cevabını tüm çıplaklığıyla verecektir. Olumlu düşün ki ; işler yolunda gitsin..