Alıntı:
mayhos58 Nickli Üyeden Alıntı
allah aşkına rıza hoca söyle bi ya: pedriel, sandro, rada,uğur kavuk hatta cihan ne buluyon bu adamlarda maaşlarına mı ortaksın ne anlamadım çok mu değerli görüyon bunları ya bunları sivasta ara çok bulursun vallaha da billaha... git bir amatör maç izle sivasta çok var bunlardan birde bu adamlara dünyanın parasını veriyorsunuz bizim çoocuklar bedava oynar.şaka değil gerçek söylüyom...aşırı derecede rıza hocaya kızıyommm.bilmiyor bu işi kardeşim bu adam bu kadar basitt....sesinide çıkarmıyor tam yönetimin istediği adam...
ya allah aşkına şu pedrieli dün izledim de güldüm sadece bu ne ya allah aşkına dalgamı geçiyorlar insanlarla .. sırf yabancı diye de insana para verilmezki
rıca hoca bu isimler sivasta kaldığı müddetçe seni ve senin gibi düşünen zihniyetleeri kınayacağım..devam edersenin artık küfürde edeceğim.sivas yol geçen hanı değil...
|
Yanlışlıkla teşekkür butonuna bastım. Kardeş eleştirmek her insanın hakkıdır! Lakin hakaret etmek bizlere yakışmaz. Bende senin gibi bazı futbolcuların nasıl bu takımda oynadıklarını anlamıyorum. Ama herşeye tek taraflı bakmamak lazım, bir başarısızlıkta sadece t.direktör değil yönetimde o başarısızlığa ortaktır. Şu anda Rıza hocaya başarısız dememiz için en az yarım devre alacağı sonuçları görmemiz gerekir. Ayrıca kulübümüz hakkında federasyon bir karar verecek, onun için o karardan sonra ne olacağını göreceğiz.