Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil
Alt 16.08.2011, 17:00   #42
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

Valla ben şu anda olaya farklı açıdan bakıyorum. Mecnun Başkan takım için büyük hizmetleri olmuştur. Bu olayda da inşallah suçsuzdur diye temenni ediyorum. Ama bu bir temenni sadece. Elimden başkası gelmiyordur. İnşallah yapmamıştır diyorum. Yapmış olma ihtimali beynimi kemiriyor. Dilerim bu ihtimalle karşılaşmayız.

Diğer taraftan Ahmet Çelebi isminden çok daha fazla çekiniyorum. Dilerim o da bu işe karışmamıştır diyerek kendimi avutuyorum. Eğer bizim camiamızı birileri lekelemişse bu kim olursa olsun yazıklar olsun.

Bir sözüm de taraftara var. Halen bazı arkadaşlar dava bitmeden birilerini suçlu yaparken yine bazı arkadaşlar o kişileri masum yapmışlar. Masum diyenler de suçlu diyenler de hata yapıyor. Davayı beklemeliyiz. Bu süreçte halen Ts, Kayseri veya başka takımlara laf atma, nefret duyma peşinde olanlar da bilmeliki bu başka takımlarla ilgisi olmayan adli bir süreçtir. Yargı hukuk içinde gerekli çalışmaları yapmıştır. Başka birilerinin müdahalesiyle olmamıştır.

Halen sporun amacını anlayamadıysanız bu işlerle ilgilenmeyin. Sporun amacı şehirleri, insanları birbirine düşman etmek değildir. Sporun amacı bunun tam tersidir. Şu son olaylar da gösteriyorki camiaların başına her an herşey gelebilir. Çok sevdiğimiz takımlarımız birilerinin yüzünden yüzümüzü öne eğebilir. O nedenle bundan böyle bunlar ders olsun. Yapılan her olumsuzluğu camialara genellemeyelim. Boş yere şiddet, kavga, düşmanlık tutumlarına girmeyelim. Spordaki rekabetin sahada olması gerektiğini özümseyip kendi camiamız için sempati toplamanın, iyi reklam yapmanın gayreti içerisinde olalım.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...