Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
artik su pis hain pkklilari kokunden halletmek gerek bunun icin acemi genc askerlerimiz ile olmuyor turk ordusu dunyanin en guclu ordusu dustugumuz su komik duruma bak ramazndan sonra gorecek artik biktik kokunden halledin bir haftada bittirin sunlarin isini yeter artik o zaman seve seve oluruz ama boyle olmuyo birde bu kopekleri meclise soktunuz kahrolsun (bdp) bunlar laftan sozden anlamiyo almislar ellerine bir keles ve mayinlar ile gencecik cocuklarimizi olduruyorlar o kadar elimizde malzeme var neden kullanmiyoruz gireceksek savasa kopmle girelim su mubarek ramazan ayinda kufur etmek istemiyorum ve su an ellerim inani ki titriyo
yeter artik yeter !!! yemisiim sizin aciliminizi artik araplara( o hainler degilmi bizi osmanli doneminde satan ispiyonluk yapan simdi daha da beter olsunlar) sahip cikacagina once gul gibi insanlarina turklere sahip cik tamam iyi insansin medenice halletmek istedin bu pkk sorununu ama bunlari ancak idam edersen ve oldurursen bas edebilirsin
arkadaslar yazimi begenen veya begenmeyen olabilir ben sadece kalbimdekileri soyledim saygilar