Cevap: İşte şikede en kritik 5 maç!
Bu haber doğruluk derecesini bilemem ama Sivas fener maçının bu listede olmaması sevindirici. Zaten Sivassporun Şike yada teşvikle alakası olmadığına inanıyoruz...(en azından gerçek Sivassporlular.) Parantez içine neden ihtiyaç duydum? Çünkü forumda Fener düşmanlığı adına yazan ve Yönetim gitsede eşimiz dostumuz bir yerlere gelse diye salya akıtanlarda var. (Çok ağır oldu... ama ne yapayım hissiyatım böyle..)
En başından beri Fener den sonra küme düşecek diye haberi yapılan 2. takım Sivasspor. Ya bizim medya aleminde ciddi düşmanlarımız var yada bizimle alakalı TFF ye verilmeyan belgeler olmalı. Sanırım düşman çok.
Bazı arkadaşlar takmışlar kafayı Ahmet Çelebi ye, ama bence en önemli isim Korcan Çelikay. Ondan başka oyuncumuz yok içerde. Sahaya yansımayan şike olurmu? Başkanın maç öncesi konuşmaları ve bu konuda futbolcularımızın yaptığı açıklama ortada. Rıza hoca ifadeye bile çağrılmadı. Eğer Korcanın söylediği "Yönetimden birileri bana geldi böyle böyle dedi bende gereğini yaptım" tarzında bir ifade yoksa Sivassporu suçlayacak ciddi delil de yok demektir.
Futbolun içinde olabilecek olaylara göre yorum yapılacaksa zaten konuşacak birşey kalmaz. Feneri yensek yada 1 puan alsaydık, bu seferde Teşvikten ceza gündeme gelecekti, Trabzonunda bu konu girişimi yok mu?
Bu işin sonu şu şekilde bitse ne güzel olur;
"Fenerbahçenin şike için Trabzonsporun Teşvik için girişimde bulunduğu, Sivassporun ikisinede bulaşmayıp elinden gelen futbolu oynadığı kanaatine varılmıştır". Tertemiz çıkarız bu cendereden....
|