Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Play- Off Devrimi
Alt 20.08.2011, 14:06   #13
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Play- Off Devrimi

ayrica bu sistem nasil saibeligi engelleyecek?
bunu bana birisi anlatmaya calissin, cünkü hic bir fark yaratmiyor, ve aslinda problemleri büyütüyor.

sampiyonlugu sike sayesinde kazanmak isteyen bir takim, sözde fenerbahce gibi 17-18 maci satin almiyacak, sirf ligi dördüncü bitirmeye bakip, playoffda 6 maci satin alacak. bu mantikla mac basina 3 kat para verebilir, gerekirse.

ve son lafim:
en büyük saibeci TFF'dir. Milli takimin avrupa ücüncülügü hangi zamana düstü, hatirlarmisiniz?
istanbulun kaynarca tersanesinde sayisiz iscinin polisler tarafindan öldürüldügü protestolar zamaninda.
bu cok acik bir gercek, ve bazi gazete kurumlari bu haberi süpheli maclar arasinda yayinlamisti.
ama türkiye tabiki yari finale kalinca, tüm ülke cildirdi, sirtimizin arkasinda haklari icin caddelere dökülen isciler idam edildi. tff'in elinde kan var!

türk milli takimin türk halkini gercek problemlerden uzaklastirip, kendi hayatlarini sorgulamamak icin, basarili olmasi lazim, elbette.
Yine 2010 ve 2012 sampiyonalari icin bir sürü ön eleme macinda büyük süphe var.

KISASI:
Sikeci bir federasyon geliyor, ben saibeyi böylece engeleyecegim diyerek, saibeye daha acik bir lig sistemi getiriyor.
TFF' yi alkisliyorum cünkü fazla efor göstermeden, bizi salaklar gibi bu yenilige kazanabiliyor.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla