2ci yariyi Stadtan Canli izleme firsatim oldu. Egri oturup düz konusmak lazim. Ben takimda bir degisiklik göremiyorum. Okadar basit goller yedikki yani bu golleri adanaspor yemis olsaydi Neyse Derdim.. Eneramodan Basliyalim.. Penalti Kacirdi.. Topu Neden Asirtarak Gol Atmak Istedi Anlamis Degilim. O Topu 13 Yasindaki Futboldan Bile Anlamayan Cocuk Rahat Tutardi. Belki 2-1Lik Skorda Adanasporun Mactan Kopmamasini Istemis Olabilr. Ama Neticede Hakem Penalti Verdise Onu Ya Dogru Kullanicaksin Yada Hic Kullanmiyacaksin. Grosickinin Performansini Hic Begenmedim. Pas Yaptigi Toplarin 99% Rakip Oyuncusunun Ayagina Gecti. Ya Riza Hoca Grosickiyi Oynatamiyor. Yada Grosicki Diger Yabanci Futbolcularin Bir Süre Sonra Sivasa Ayak Uydurduklarindan Sonra Yan Gelip Yatma Moduna Gectigi Gibi O Moda Gecti..

Böyle Devam Oynuyacaksa Hic Oynamasin Daha Iyi. Takimda Kendine Gelen Her Hazir Olan Tek Cihan ve Suarez Vardi. Gerisi Daha Cok Calismasi Lazim. Yeni Kalecimiz Atilla fena degil. Durum 2-0 ken Riza Hoca 5 Degisiklik yapti Takimin Dengesi Alt Üst Oldu ve Mac 3-2 bitti. Hazirlik Maci diyip geciyoruz Ama Insallah Bari Bu Sene Kümeye Düsmeme Mücalesi Vermiyelim.