Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
sınırlı futbol bilgi, kültür ve analiz kabiliyetinizle sınırsız saçmalıyorsunuz!
somut bilgin varsa yaz okuyalım, diyelim ki adam şu şu şu noktalarda eksik görmüş, kıyas yapmış, bir sonuca varmış, tebrik edelim seni. katılan katılır, katılmayan katılmaz.
ammmmaaaaaa, hiçbir somut veri ve bilgi ortaya koymadan ......den uydurduğunuz saçmalarla bu takıma zarar vermeye; zaten zorda ve sıkıntıda olan kulübe ve teknik heyete daha fazla zarar vermeye hakkınız yoktur.
|
ne alaka saçmalamayla.burası forum ve herkes istediğini belirtir.bende görüşümü belirtiyorum sivasspor ligde hiç bir takımı geçemez çünkü gücü yok kapasitesi yok oynadığı oyun ortada.anca bir takım eksi puanla filan başlarsa onları belki geçebiliriz dedim.illa somut bilgi mi lazım herşey ortada işte ne diyim şampiyon oluruz mu diyim.bende kendimce kıyas yaptım ve sivassporun sonuncu olacağını tahmin ettim.sen katılırsın katılmazsın benim için önemli dğeil zaten.benim bu yorumumla takım zarar görüyse o zaman kendilerine çeki düzen versinler bu iş böyle gitmez.sonra dizimizi dövmeyelim.