Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Cumhuriyet Kupası Sivasspor'un
Alt 04.09.2011, 23:40   #36
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido
 
A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 02.12.2009
Mesajlar: 1.395
Thanks: 1.983
777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Cumhuriyet Kupası Sivasspor'un

Maç kadroları tahmin ettiğim gibi çıktı. Kayserispor as kadrosuyla, Sivassporumuz da sakatlar ve eksiklerden dolayı olabilecek en iyi kadroyla sahadaydı.
Oyunculara bakarsak: Atilla Koca oyunu ilk elle başlattığında dakika 73'tü. O ana dek degaj yaptı,bir kısmı ilgisiz yerlere gitti, bir kısmı da ilerde oynayan Erman'a veya Kamil'e ama onlar da kaleye sırtı dönük oynayamadılar,top kontrolleri iyi değildi.
Uğur, Amrabat'a nefes aldırmadı ama 15. dakikada tekmeye kafa uzatınca sakatlanıp çıktı.
Solda Hayrettin, ilk 15 dakika Cangeleyle boğuştu,sonra Uğur'un yerine sağbek'e geçti,iyiydi.
Ziya, solbekte her maç daha iyiye gidiyor. Adamını kaçırmadı,hücuma da çıktı bazan.
Tandem ikilide ise Murat Akça ile Navratil pek iyi anlaşamadılar. Araya atılan toptan ikinci golü yedik. Buna rağmen, maçı çeviren adam Navratildir. Faul atışları ve kornerlerde ikinci yarı hep ileri çıkıp sorumluluk alarak gol pozisyonu yarattı. İkinci ve üçüncü gol arka arkaya böyle geldi.
Mehmet Nas yorulana kadar savunma yönünden iyi ama hücumda son paslarda beceriksizdi.
Kıvanç 90 dakika ayakta kaldı,bu formuyla takımın bankolarından olur. Ancak,şimdilik yalnızca savunmada kalıyor.
Erman,yorulmamasına rağmen, oyundan neden alındığını ben tribünden anlayamadım. Beklediğim gibi,ortasahanın ortası değil,eskiyeri olan sol içte görev aldı. Onun her zamanki yerinde Sandro vardı. Bence bu ikilinin yerleri yanlıştı. Sandro kenarda olmalıydı. Belki de o nedenle kaleye çok az şutumuz vardır.
Sandro tam hayalkırıklığı derken, önüne düşen topu gol yaparak durumu idare etti. Ama bal yapmayan arı gibi. As oyuncu olması için çok daha fazlası gerek.
Cihan, maça sağ içte başladı. Oysa kanatta değil de bence, daha ortada oyun kuruculuk yapmalıydı. Sağda boş kaldığı anlarda pas alamadı zaten. Kafalarını kaldırıp onu göremediler.
Kamil Grosicki, Sivasspor'a geldiğinden beri en fazla sorumluluk aldığı maçtı. Geldiği takımlarda bazan santrfor oynamış olsa da Sivasspor'da mecburiyetten de olsa ilk denemesiydi. Biraz acemilik çekse de o komple bir oyuncu olduğunu gösterdi ve yerini yadırgatmadı.
Rıza hoca,Erman-Kaan değişikliği,hücumda Sandro'yu ortada oynatması, esas oğlanlarımızdan Cihan ve Erman'ı ise kanatlara göndermesi,topu degajla değil de elle defanstan başlattırmaması gibi eksiklikleriyle maçın sonucunu zora soktuğunu düşünüyorum. Kayserisporlular her ne kadar bireysel teknik ve beceri yönünden üstün gözükse de, geçen sezondan sekiz farklı oyuncu olduğundan henüz takım oyunu oynayamıyorlar. Bu zaafı kullanarak ilk yarı oyunu koparabilirdik. Yanlış oyuncu mevkisi tercihleri vardı.
Özetle,takımımız iyi yolda,yarın transferin son günü. Hücuma yapılacak bir takviye ile lige umutlu başlayabiliriz.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...