Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İşte Süper Lig'de ki Transferler
Alt 06.09.2011, 14:55   #5
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İşte Süper Lig'de ki Transferler

bence galatasaray en iyi transferleri yaptı.kayserisporda baya iyi oyuncular genç bi kadroları var ama biz gene deptik .fenerbahçe hapı yuttu mersin,ordu çok iyi transferler yaptılar lige yeni çıkmalarına rağmen bence onlarda ilk 8i zorlar.bursada iyi gidenlerin yeri doldu.bizde iyi oyuncular aldık genç bi kadromuz var en zından ilk 8 uzak bi ihtimal değil play-off oynarız.şampiyon adaylarım başta galatasaray,beşiktaş,trabzon,b ursa son haftaya kadar kovalarlar ama artık 1. olmanın pek önemi oldğunu düşünmüyorum ilk 4 e girsek nasıl olsa play-off oynayacaz diye düşünürler ligin kalitesi bence düşer.düşme adaylarım başta ankaragücü,gençlerbirliği,ista nbul,manisa,antalya,samsun,kar abük bu takımlar sıkıntı yaşarlar. bizim sakatlar düzeldiği zaman ligin tozunu attırırız demiyim ama rakipler sivasa gelirken çekinirler. borjan,faty,rasmussen,murat,kı vanç ve özellikle cerny oynayacakları oyun sivasın sıralmasını belirler.perfonmansıyla sivası sırtlarlar.hazrlık maçlarında faty,borjan ve cerny nerdeyse hiç oynmamadılar milli takım ve sakatlıklar derken takıma ısınamadılar ama umutluyum hepsinden ilk 3-4 hafta geçiş dönemi olur ama ligin başında alacağımız galibiyetler ligdeki sıralamamızı belirler zaten büyk takımlarla ligin ortsında oynayacağız o zamna kadar toplayabildimiz kadar puan toplamalıyız.benm en çok korktuğum forvet bölgesi pedriel,eneramo,rasmussen biraz sıkıntılı olur.pedriel zaten sakat ama ne kdar ciddi bilemiyorum elmacık kemiiği oynmasına nasıl etki eder.eneramo hiç ortada gözkmüyor zten top saklıyo gol atamıyor tek umut rasmussen.kerim zenginden umudu kestim zaten.uğur zaten mal.sağ bek te muhammet bence kendini gösterir ışık var onda. hayrettini yine sağa koyasrsa hapı yuttuk.
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla