Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rasmussen'in İlk Açıklaması
Alt 06.09.2011, 18:14   #8
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Rasmussen'in İlk Açıklaması

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Celtic ve Rangers son 2 sezondur içinde bulundukları maddi bunalımlardan sonra bayağı bir düşüş içerisindeler... Hatta bu senenin takımı 17.000.000 değerinde... Oysaki geçen 2 sezon öncesindeki takım 51.000.000 değerine sahipti.. Kaldıki bu takımda bile şans bulamadı kendine Rasmussen... Artık kötü düşünmek istemiyorum ama son dakika transferlerine hiç iyi gözle bakan biri değilim.. Evvelki yazdığım yorumların birinde bunu belirtmiştim; Ama inşallah aşı tutar ve ilk lig maçımız olan Karabük'e yetişir bende domates gibi kızarırım.

Ayrıca transfer olunca burada bulutlar üzerinde gezen arkadaşlar olumsuz durumlar vuku bulunca neler yazacaklar hakikaten büyüüük bir merakla bekliyorum... Transfer seyredilir uzun bir takibatla sonuca varılarak alınır. Sanki bu transfer bana tam tersi gibi geldi..

Hadi bakalım hayırlısı dediğim gibi domates gibi kızarmaya hazırım ben, beni utandır sarı oğlan....
Ben cok ümitliyim bekleyip görecegiz Morten Rasmussen'in kumasini.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...