Cevap: Destek Zamanı
her zaman yanındayım sivassporun ama ortada bir sorun var 3 yıldır düzeltilemedi bunların üstesinden yine biz geliriz ama biz taraftar olarak sadece takıma gidip destek oluruz kombinemi her yıl alırım destek için. Diğer takımların transferleri ile bizimkini kıyas dahi edemiyorum.dünkü maç canımı çok sıktı ölü gibi oynadı oyuncular daha sezon başı futbolcuların hırstan o topu ısırmalarını beklerken lakayıt bir şekilde 3 pası yapamamaları can sıkıcı.acilen önlem alınmalı anlaşılacağı üzere yine sıkıntılı bir sezon bizi bekliyor.çekirge 2 kere sıçradı ama yönetim bunu hala anlamamış.Bunu yaptıkları yanlış transferden anlamak çok kolay.yapılacak tek şey lig arasına en az kayıpla girmek takımın en az 4 tane direk 11 de oynayacak adama ihtiyacı var.Allah yardımcımız olsun işimiz gerçekten zor.Borcumuz yok diye övünen yönetim doğru düzgün adam alın da tek borcumuz olsun inanın aldığınız adamlar kazandırdıkları maçlarla kendi paralarını çıkarır kimseye ihtiyaç duymazsınız ama 2 yıldır anlamadınız dediğim gibi çekirge 2 kere sıçradı bu yıl inşallah bu kötü günleri bir daha yaşamayız.