Cevap: Destek Zamanı
Bizler Sivasspor aşığıyız, Mekan ve zaman sorunu olmadığı yerde Sivasspor vardır bizim için... Hiçbir ayırım gözetmedik, her zaman küçük sorunlarımızı ardımıza aldık Sivassporumuz için... Kimimiz hasta hasta gittik deplasmanlara kimimiz cebimizde beş para yokken... Ama tek amacımız Sivasspor içindi... Hala da öyleyiz...
Gelişen sportif veya spor dışı olaylar sadece bizi değil tüm takımlarımızı etkiledi... Sadece kendi rengimizden düşünmemeliyiz. Bakınız geçen yıl bile Karabükteki maçta her iki takımında seyircisi fazlaydı, Galatasaray da Manisada da aynı tablo mevcuttu. Kimseyi yargılamaya yetkili değiliz ama biz kendi üzerimize düşenide yapmaya mecburuz.
Yönetim her zaman yönetimde kalmayabilir, kişiler ve isimler her zaman yad edilebilir. Eğer kulübümüz bir kurumsa bizlerde onun neferleri olmalıyız. Bugün Ahmet başkandır yarın Mehmet, bugün Hasan oyuncudur ama yarın Hüseyin... Amaa bugün Atilla seyircidir taraftardır yarında olacaktır ertesi günde.. Bunun bilincinde olarak her zaman iyi kötü zamanda desteklerimizi esirgemeyelim.
Sen, sen, sen hepimiz gerekirse simit satalım, gerekirse borç bulalım ama takımımızı mağlup olsa bile destekleyelim.
Ben gayet iyi biliyorumki takım mağlup olunca hüngür hüngür ağlayanları (deplasmanda bile), ben biliyorumki takım galip olunca çılgınlar gibi eğlenip sevinenleri...
İşte bizlere bunu yaşatanlar bu şehrin futbol takımı ve güzide vilayetimizin İSMİ'dir...
Bir şair ne diyor,
Benim aşkım sığmaz öyle her saza
En güzel şarkıyı bir kurşun söyler
Bizim aşkımız Sivasspordur, bizim aşkımız Sivastır... Varın o şarkıyı bir kurşun gibi söyleyin...
HADİ YİĞİDOM bizim neyimiz eksik..
Destek olalım desteek
sonuna deek.....
|