Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Şok Faty En Az 4 Hafta Yok
Alt 16.09.2011, 12:37   #47
Playaz58
Acemi Yiğido
 
Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.08.2005
Yaş: 41
Mesajlar: 140
Thanks: 35
57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Şok Faty En Az 4 Hafta Yok

Ben anlamiyorum! Lig daha yeni baslamis. Karabuk' e yenilmis olabiliriz. Hakemin verdigi kolay penaltilar sayesinde. Hadi onuda es gectik.

Ya biz taraftara ne oluyor? Daha ilk hafta beyler. Soyle 5-10 hafta gecsin, ondan sonra takim ne oldugunu belirtir. Simdiden umitsizlik yasamayalim.
Umitsiz olupta takimi yalniz birakmayalim. Herkes bir menajer herkes bir antrenor olmus. Oyle kolay degil ki vasat bir anadolu takimina futbolcu getirmek. Transfer ayni kumar gibidir. Tutturursan kazanirsin, yoksa kaybedersin.

Faty sakatlanmis. Gecmis olsun. 2 kere ayni yerden sakatlandi. Ya kronik bir hastaligi var. Yani sakatlandigi yerde ki lifin icinde kapanmayan bir delik var, bu ameliyati gerektirir. Yada isinma ve germe hareketlerini iyi yapmiyor.

Ama umitsizlige baglanmayalim hemen! Faty yoksa bir baskasi var. Tum takim hepmizindir. Bir futbolcu sakatlandi diye karalar baglamayalim. Hicbir oyuncu takimdan degerli degildir. Hepsi gozumuzde ayni olmalidir.

Ilk hafta yenildik diye..hocaya ve futbolculara bazi arkadaslarimiz demedigini birakmadi. O zaman Fatih Terim istifa mi etsin, Carvalhal istifa mi etsin, Capa istifa mi etsin. Ilk haftalar genellikle takimi ve sistemi oturtturma zamanidir.
Hazirlik maclarinda ki motivasyon ve taktik ile lig maclarini karistirmayin.

Hatirlayin bir hazirlik macinda kocaelispor o zaman en iyi Arsenal' i 4-1 yenmisti, fakat kocaeli ligden dusmustu. Yani demek istedigim hazirlik maclarinda ki oyun stili ve sonuclari hicbir zaman kaide almayin. Bu antreman macindan farksizdir. Oyuncularda stres olmaz! Kenarda stres olmaz!
__________________
Yigidin harmandan geldigi yerden ey be dostum...
Playaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Playaz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...