Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çözümü Tartışalım!
Alt 19.09.2011, 09:46   #66
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Çözümü Tartışalım!

Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bütün aksilikler hep biraraya toplandı .takım kötü kuruldu.kaliteli transfer yapılamadı.hoca vizyonsuz ve gelişime açık degil.bide üstüne artık kasıtlı diyrbilecegimiz hakemlerin yanlış kararlarıda eklenince bu durumlar kaçınılmaz olur herşeye ragmen şu anda ne transfer yapabilirsin ne takımı degiştirebilirsin nede hakemlerin kafasındaki sivasspor imajını.
BEYLER GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR SİVAS DÜŞMANLARINA FIRSAT VERMEMEK ADINA BU SIKINTILI ANLARIMIZDA TAKIMIN YANINDA OLMALIYIZ.HERŞEYE RAGMAN TAKIMIMIZI DESTEKLEYİP MORAL VERMELİYİZ İLK YARI SONUNA KADAR NE KAZANIRSAK O KARDIR DEMEK LAZIM.TAMAM MAÇTAN SONRA BENDE ÇOK KARAMSARDIM VE ARTIK HERŞEYİN BİTTİGİNİ BİLE DÜŞÜNMÜŞTÜM ANCAK SAKİN KAFAYLA DÜŞÜNÜNCE İLLAKİ YAPACAK BİRŞEYLER OLDUGUNU GÖREBİLDİM..BUDA TAKIMA SAHİP ÇIKIP YALNIZ OLMADIKLARINI GÖSTERMEMİZDİR.BİİR LAFIMDA SİVASIN BÜROKRATLARINA VE BAKANINADIR.LÜTFEN KASITLI OLARAK VERİLEN HAKEM KARARLARINI FEDERASYON BAŞKANINA DİREK OLARAK İLETİN VE BİDAHA SİVASSPOR A KARŞI ÖNYARGILI OLMAMALARI İÇİN BASKI KURUN.BAKIN BİZİ KAYIRSINLAR DEMİYORUM SADECE ADALETLİ OLSUNLAR İSTİYORUM.2 HAFTADA VERİLEN 3 PENALTI VE 2 KIRMIZININ HESABI SORULSUN VE HAKEMLER TAKİP ALTINA ALINSIN.FEDERASYON ÜZERİNDE BASKI KURULSUN.SON OLARAK EN KÖÜTÜ GÜN BUGUNSE BİZ YİNE SİVASLIYIZ VE YİNE SİVASSPORLUYUZ.BİZ MEMLEKET HASTASIYIZ İSTANBUL YALAKASI DEGİL
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla