Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı
Belkide Sivasspor tarihinde görmediğimiz bir maç izledik,hem 9 kişi kaldık hemde 4 gol yedik,kalecinin atılıp kaleye forvet oyuncumuzun geçmeside cabası...
Bu başlık altında bu maçtaki sorunları ve suçluları tartışalım ama herkes terbiyeli ve saygılı olsun yiğidolar..
2 Haftadır aleyhimize tam 3 penaltı 2 tane kırmızı kart çıktı,acaba insan düşünüyor defterimizmi dürülmeye çalışılıyor,Yoksa suç tamamen futbolculardamı,yada teknik heyettemi
Ben bugün oynadığımız oyundan aldığımız sonunçtan sinirden utanıyorum.Bilmem sizler neler düşünüyorsunuz..
|
Çok iyi yazmışsınızda arkadaşım SİVASSPOR oynadıgı 2 maçta da yokları oynuyordu.Hani canla başla oynasa da hakem haksız penaltı ve kartlarla durdursa eyvallah diyecegim.Oynadıgımız 2 maçtada rezaletin rezaleti oyun sergiledik.Oynadıgımız karabük ve eskişehir de ligin ahım şahım takımları degil eger birde güçlü ekiplerle oynarsak 4-0 yerine kaç sıfır biter düşünemiyorum.Ayrıca hakem maçı kötü yönetmiş olabilir itirazım yok fakat bir takım kendi sahasında ve taraftarı önünde de 4-0 gibi bariz bir skorla yenilip hakemle avunuyorsa diyecek bir sözüm yok.