Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?
Alt 20.09.2011, 19:58   #107
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Belkide Sivasspor tarihinde görmediğimiz bir maç izledik,hem 9 kişi kaldık hemde 4 gol yedik,kalecinin atılıp kaleye forvet oyuncumuzun geçmeside cabası...
Bu başlık altında bu maçtaki sorunları ve suçluları tartışalım ama herkes terbiyeli ve saygılı olsun yiğidolar..
2 Haftadır aleyhimize tam 3 penaltı 2 tane kırmızı kart çıktı,acaba insan düşünüyor defterimizmi dürülmeye çalışılıyor,Yoksa suç tamamen futbolculardamı,yada teknik heyettemi
Ben bugün oynadığımız oyundan aldığımız sonunçtan sinirden utanıyorum.Bilmem sizler neler düşünüyorsunuz..
Çok iyi yazmışsınızda arkadaşım SİVASSPOR oynadıgı 2 maçta da yokları oynuyordu.Hani canla başla oynasa da hakem haksız penaltı ve kartlarla durdursa eyvallah diyecegim.Oynadıgımız 2 maçtada rezaletin rezaleti oyun sergiledik.Oynadıgımız karabük ve eskişehir de ligin ahım şahım takımları degil eger birde güçlü ekiplerle oynarsak 4-0 yerine kaç sıfır biter düşünemiyorum.Ayrıca hakem maçı kötü yönetmiş olabilir itirazım yok fakat bir takım kendi sahasında ve taraftarı önünde de 4-0 gibi bariz bir skorla yenilip hakemle avunuyorsa diyecek bir sözüm yok.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mgulseven'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...