Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Bursaspor maç tahminleri
Alt 22.09.2011, 22:43   #3
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor - Bursaspor maç tahminleri

inşallah pazar günü yine tribündeki yerimi alacağım maratondayım inşallah ...öncelikle çift forvetli şablon devam etmeli...bursa maçında biraz daha kontrollü olmalıyız.ilk golü biz bulursak maçı alacağımızı düşünüyorum...gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum...skor tahminde 3-2 alırız demiştim...bursanın bugünkü son dakika şoku da onları epey yıpratacaktır..bir de bangoura cezalı bize karşı olmayacak bu da bizim için avantaj...bu arada yeri değil ama aklıma gelmişken yazayım malesef bugünkü a.gücü maçında 2-1 öne geçtikten sonra son dakikalarda tribünler şikeci sivas diye tezahüratta bulundu ve bunu kardeş takım dediğimiz a.güçlüler yaptı...maçı canlı izleyenler görmüş veya farketmiştir...inşallah ben yanılıyorumdur...