Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.12.2005, 09:47   #86
_ticaretlee_
Yeni Yiğido

_ticaretlee_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _ticaretlee_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

Alıntı:
azad_58 Nickli Üyeden Alıntı
al abi sana bi kaya nereye dayarsan daya afyon on kaymagi konyanin manyagi yok ustun kadrosu varmista yok saha kucukmuste sen gel oynunu oyna böle dalga gecmene musade verecemizimi sandin ortaya laf atarken düsün attim kisilar kim attigin kisiler yigidolar tamammi bidaha görmeyim etli ekmek kafali cocum
kardeş sen yiğidoysan bende goca gonyalıyım kimse bana ve hemşerime etliekmek kafalı diyemez biz bu lafın yüzünden ne adamları ( ULAN TÖVBE TÖVBE ORTAMI GERMEYELİM DİYOZ ADAM ZORLA KAŞINIYOR) ****** lafını bilde konuş adam gerçekleri sölüyor şurda 2 maç aldınız diye takım mı oldunuz sahanız da küçük taş çatlasın 5000 bilemedin 6000 kişi alır bizim konyada 45000 seyirciye oynamışlığımız var( 2.lig play-off maçları konyaspor-y.yozgatspor; konyaspor-göztepe ;konyaspor-diyarbakırspor ;konyaspor-altay ; konyaspor-kayserispor ve konyaspor-sivasspor ) kaldı ki şehrimizde hem alan bakımından hemde diğer yönlerden sivastan daha büyük ..... bak son kez diyorum bi daha hiç bi konyalıya etliekmek kafalı dediğini duymayım fena OLUR