Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum
Alt 26.09.2011, 12:42   #33
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum

Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sen Beni Tanıyor musun?

Tanıyan Birine Sor Öğren Sana 2.Ligdeki Bursa Deplasmanını Anlatsın Yeter O

Taraftar Grupçuluğunu Öğretme Bana Neyin Nasıl Döndüğünü Bu Stadlarda Bana Öğretecek 1 Kişi Yok 19 Yıldır Bu Tribünlerde ve Her Türlü Deplasmanda Bu Takımın Peşinde Olan Bir Sivasspor Taraftarı Olarak Yazdıysam Bu Yazıyı Acınacak Hallerine Bazıları Düşünsün...

Beni Hiç Bir Zaman Beleşe Stada Girme Olayı Konusunda Kimse Tatmin Edemedi Edemezde...

Bu Takımı Seven Adam Önce Biletini Alacak...

Marlboro İçmesini Bilen Adidas Ivır Zıvır Giymesini Bilen Adam 10 Lira Maratona Bilet Parasınıda Verecek...

90 Dakika Bağırıyormuş , Bizim Parasını Veripte Bağırdığımız Dakikaları Sayacaksan Gittiğimiz Yolları Hesaplayacaksan Değil 90 Dakikan Belki 3-5 Yaşın Gider...

Show Zamanı Geçti , Realiteye Başlıyoruz
sivas trübünleri kimlere kalmış işin cefasını çeken eskiler sefasını süren yeniler millet deplesmanlara gitsin aç kalsun susuz kalsın bir grup zibidi sırf kendi egosu tatmin olsun diye karo halinde küfür etsinler ve zafere giden her yol mübahdır anlayışıyla hareket etsin hadi kayserispor maçında sövdünüz adamlarla rakip takısınız peki bursayla ne alıp veremediginiz var geçen sezonlarda eskiler bilir bursasporlu üniversiteli gençlerle aynı trübünde kasap havası çekerken şimdi ise bursaspora küfür eden bir anlayış var bu ne biçim bir psikoloji küfür tff tarafından verilen cezalar küfür edenin degil futbol takımının kasasından çıkıyor ve bunca olaya ragmen yaptıkları savunan insanlar taraftarsa ben degilim.. ayagına adidaslar cigarası malbro iş bilet parasına geldigi zaman yok ne anladım bu işden nerde beleş oraya yerleş hesabı