Alıntı:
kaptann58 Nickli Üyeden Alıntı
yolun açık olsunda muhsin hoca SENİN FUTBOLCU SEÇİMİNDEKİ ANLAYIŞINDANM HİÇ BİR ŞEY ANLAMDIM BİZE ZARARIN DOKUNMASINDA KARIN BİR YANA KALSIN 7 TAKIMLI AFRİKA LİGİNDE SAN ÇOK BAŞARILAR
|
Güney Afrika'da 16 takım var yani bir sezonda bizim takımdan ligte sadece 4 maç eksik yapıyorlar... Bunun yanında kupa ve Afrika kupası maçlarını katarsak Sivasspor'dan daha fazla maç yapıyor orada çalıştırdığı takımları... Alman ekolünden gelmiş disiplinli bir hoca... Herşeyi geçtim dünyada uluslararası kupa kazanmış ilk Türk teknik direktör... Çalıştırdığı takımlarda Sivasspor hariç hepsinde kupa kazanmış bir teknik direktör... Getirdiği futbolcuların hepsi de (Keita hariç) geçmişi olan, önemli takımlarda oynamış, kendi milli takımlarında oynamış oyuncular... Bu oyuncu seçiminin nesini anlamadın ben de onu anlamadım...
Yolun açık olsun, senin değerini anlamayan ve altını oyanlar ne kaybettiğini anlamışlardır umarım... Sivasspor'un başına o dönem Guardiola gelse toparlayamazdı... Söylediklerinde de çok haklısın Ertuğral, Türkiye'de futbol tepe taklak gidiyor...